Happy at Marshalls Mill

axel

I wandered lonely as a cloud / That floats on high over Marshalls Mill / When all at once I saw a crowd / A host of golden daffodils.

A major remodelling of the entrance to Marshalls Mill in Leeds showed its finishing touches flourish as daffodils came out to welcome spring visitors zertifikat von website herunterladen.

Occupancy has rocketed in the listed mill in Holbeck Urban Village since Creative Space took over management and letting of the building at the start of 2012 for Igloo, an Aviva investment fund poker starsen.

Thanks to Chetwood Architects for the work and the fabulous image.

what our clients say

The vision workshop which Creative Space led at the outset of the project stimulated strong interest in the project and built a momentum of local support.

Peter Hardy, Director, Economy and Environment Great Yarmouth Borough Council.

Case Studies

Relish Research

Relish Research chose the Round Foundry Media Centre for its first base outside London in April 2012 and, within a year, moved again into larger offices, thanks to a…

The Core, Newcastle Helix

Entrusted with developing the detailed business plan for a 5,000 sq m growth accelerator for spin-out companies from Newcastle University and for firms focused on science, technology and sustainability,…

Placeshaping

Creative Space has a 15-year track record of planning and implementing place-shaping projects and interim use strategies for public and private sector clients herunterladen. During this time we’ve seen…